O nas

Kdo smo?

SLOVENIJALES TRGOVINA d.o.o. je specializirano trgovsko podjetje s 75-letno tradicijo, ki se ukvarja z nabavo in prodajo trgovskega blaga na domačih in tujih trgih. Sedež podjetja je v Ljubljani na Celovški cesti 160.

Dejavnost

Sestavni del naše dejavnosti je veriga prodajnih centrov Hobby z mizarskimi delavnicami, v katerih nudimo storitve, kot so izdelava pohištva po meri, razrez in robljenje lesenih plošč za posamezne kupce in tudi za proizvodna podjetja manjšega obsega.

Prijazni prodajalci vam bodo svetovali pri razrezu po meri različnega ploskovnega materiala, izbiri stavbnega pohištva, lesa in lesnih izdelkov. Ponudili vam bodo rešitve pri okovju in pritrdilni tehniki, talnih, stenskih  oblogah, pripravili brezplačen izris pohištva po meri in svetovali pri izbiri vseh dodatkov za vaše pohištvo.

Vabljeni v prodajne centre Hobby po vsej Sloveniji, in sicer v Ljubljani (Črnuče), Kranju, Celju, Hočah, Murski Soboti ter v prenovljeni prodajni salon v ljubljanskem BTC, kjer vam svetujemo pri naročilu oken in vrat Jelovica ter pohištva po meri.V naši ponudbi najdete tudi kakovostna notranja vrata. Poleti 2022 smo odprli nov prodajni center tudi v Industrijski coni Kromberk v Novi Gorici.

Poslanstvo

Slovenijales Trgovina, d.o.o. je družbeno odgovorno podjetje, ki prodaja les v vseh oblikah na način, da s celovitimi storitvami in novimi tehnologijami zadovoljujemo potrebe svojih veleprodajnih in maloprodajnih kupcev na domačem in tujih trgih. Naše poslanstvo je, da z znanjem in storitvijo povezujemo ter spremljamo pot lesa od gozda do končnega uporabnika.Ob nenehnem prilagajanju spremembam poslovnega okolja in stalnem razvoju jedrne dejavnosti in izboljševanju komercialnih in podpornih procesov zagotavljamo zadovoljstvo zaposlenih in jim nudimo varnost zaposlitve. Z doseženimi poslovnimi rezultati zagotavljamo pričakovano donosnost lastniškega in dolžniškega kapitala.

Vizija

 • V večjih slovenskih mestih bomo postavili najsodobnejše maloprodajne hobby centre, kjer kupcem nudimo najboljši produktno storitveni mix na trgu.

 • Proizvodnjo in prodajo pohištva po meri bomo procesno in informacijsko posodobili ter postali prvi trgovec na domačem trgu, ki kupcem nudi tovrstno storitev.

 • V distribucijski verigi poslovnim partnerjem z našim znanjem in storitvami zagotavljamo dodano vrednost. Proizvajalcem pohištva, mizarjem in obrtnikom, investitorjem in izvajalcem na področju lesno predelovalne dejavnosti smo njihov strateški poslovni partner.

 • Smo odličen zaposlovalec, zaposlenim dajemo občutek lastne vrednosti in jim zagotavljamo varnost zaposlitve.

Vrednote

 • Pravočasno in celovito zaznavamo potrebe kupcev ter jim zagotavljamo produkte in storitve takšne kakovosti, ki jih bo v celoti zadovoljila.

 • Zadovoljstvo ključnih deležnikov podjetja.

 • Korektni in profesionalni odnosi s poslovnimi partnerji.

 • S strateškimi kupci in dobavitelji gradimo partnerski odnos.

 • Znanje in inovativnost.

 • Vrhunska in popolna storitev.

 • Hitra odzivnost.

 • Zanesljivost in prilagodljivost.

 • Zavzetost zaposlenih.

Skrb za zaposlene

Management podjetja se zaveda, da so zadovoljni in pripadni zaposleni ključ do uspešnega poslovanja podjetja. Skladno s tem kot družbeno odgovorni delodajalec skrbimo za njihovo dobro počutje, socialno varnost in jim zagotavljamo stimulativno delovno okolje.

Zagotavljanje kakovosti

Poslovanje družbe Slovenijales trgovina izhaja iz načela celovitega obvladovanja kakovosti. Osnovni moto je zaznavati potrebe kupcev in jim zagotavljati produkte in storitve takšne kakovosti, ki jih bo v celoti zadovoljila. Z vzpostavljenim sistemom vodenja dokazujemo, da imamo identificirane svoje ključne poslovne procese, da jih učinkovito izvajamo ter da smo usmerjeni v izpolnjevanje pričakovanj in zahtev odjemalcev in poslovnih partnerjev.

Pritožbe in spori potrošnikov

SLOVENIJALES TRGOVINA d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in zagotavlja učinkovito obravnavo vseh pritožb na vseh naših prodajnih mestih. V primeru težav nam pošljite elektronsko sporočilo na info@slovenijales.si ali nam pišite na naslov: Slovenijales trgovina d.o.o., Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Platforma za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS) je na voljo potrošnikom na povezavi:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show

V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika. 

Vizitka

Ime družbeSLOVENIJALES TRGOVINA d.o.o.
SedežCelovška cesta 160, 1000 Ljubljana
ZastopnikDarja Zimmer Centa
Šifra dejavnostiG46.730 - Trgovina na debelo z lesom, gradbenim materialom in sanitarno opremo
Pravnoorganizacijska oblikaDružba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Id. št. za DDVSI56866801
Matična številka5526671
Srg.200309617, št. vložka 11356500, Okrožno sodišče v Ljubljani
Transakcijski račun02921-0018503085, odprt pri NLB d.d.
03134-1000299197, odprt pri SKB d.d.
04001-0049622958, odprt pri NKBM d.d.
E - naslovinfo@slovenijales.si
Telefon059 093 007

zapri Na spletnih straneh Slovenijales-trgovina.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.


Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah. Več o piškotkih >>