Balkonska vrata in drsne stene Jelovica


Sodobne hiše si skorajda ne moremo več zamisliti brez velikih steklenih površin. Poleg balkonskih vrat so to najpogosteje različne drsne stene ali velike fiksne zasteklitve. Zaradi izjemne funkcionalnosti in boljše izrabe prostora drsne stene pogosto nadomeščajo kombinacije balkonskih vrat in oken tudi v starejših hišah in stanovanjih.

V naših prodajnih centrih v Ljubljani (Jelovica, BTC - dvorana 3), Hočah in Murski Soboti vam bomo predstavili različne vrste panoramskih sten in vam svetovali pri izbiri najprimernejše.

Pišite nam ali nas pokličite in se dogovorite za termin sestanka: 

- Ljubljana: 01 541 22 55, trgovina.ljubljana@jelovica.si

- Hoče/Maribor: 02 420 27 31, trgovina.maribor@jelovica.si

- M. Sobota: 02 522 19 21, 031 818 675, trgovina.murska.sobota@jelovica.si

Predstavili vam bomo sodobna okna, balkonska vrata in drsne stene Jelovica in vam prirpavili ugodno ponudbo, upoštevajoč trenutne akcijske pogoje.

Ločimo tri različne vrste drsnih sten Jelovica:

Dvižno drsne stene: omogočajo zasteklitve velikih površin, ki v prostor prepuščajo veliko svetlobe. Izberete lahko med lesenimi in les-alu dvižno drsnimi stenami.
Dvižno drsne stene so nepogrešljiv gradbeni element sodobnih hiš, ki ga odlikuje eleganten prehod preko nizkega praga in preprosto rokovanje.

Nagibno drsne stene: so odlična izbira za zasteklitev teras in balkonov ter omogočajo prepost prehod. Še posebej so primerna za zamenjavo starih balkonskih vrat v stanovanjih, saj ne zavzemajo dodatnega prostora in omogočajo prezračevanje v "kip" izvedbi krila.

Harmonika drsne stene: zaradi edinstvenega načina odpiranja omogočajo največjo širino prehoda. Drsne stene s tremi, štirimi, petimi ali šestimi krili se po sistemu hramonike zlagajo v notranjost na levo ali desno.

Storitve, ki jih boste morda potrebovali
Vse storitve

 • UGODNA Izdelava pohištva po meri UGODNA Izdelava pohištva po meri
  • izdelava vseh vrst pohištvenih kosov: omare, regali, postelje, predalniki, kuhinje itd.
  • pohištvo poljubnih mer in oblik

  Se tovarniško izdelano pohištvo ne prilega v vaš prostor? Morda imate določene zahteve glede izgleda ali funkcionalnosti vašega pohištva? Ali pa preprosto želite svoje želje in zamisli glede notranje opreme spraviti v realnost?
  Vašo idejno zasnovo vam računalniško izrišemo in vam po načrtu natančno pripravimo lesene plošče za izdelavo pohištva, z vsemi izvrtinami, utori in potrebnim okovjem.

  Več informacij.

  Več
 • Dostava na dom Dostava na dom
  • Za brezskrbno prenovo
  • Po celi Sloveniji

  Vas skrbi, kako nakupljeno blago pripeljati domov? Na vašo željo vam ga dostavimo mi, na želeni naslov in ob dogovorjenem času. Dostave izvajamo po celotni Sloveniji.

  Več
zapri Na spletnih straneh Slovenijales-trgovina.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.


Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah. Več o piškotkih >>