Les-alu okna Jelovica

Les-alu okna JelovicaNova les-alu okna s troslojnim steklom zagotavljajo, da je vaš dom pozimi prijetno topel, poleti pa svež in ohlajen, stroški za ogrevanje in hlajenje pa manjši.

Vsa troslojno zastekljena les-alu okna Jelovica izpolnjujejo pogoje za pridobitev nepovratnih subvencij Eko sklada RS, ki so na voljo pri menjavi starih oken z novimi lesenimi energijsko varčnimi okni. Nepovratna subvencija za menjavo starih oken z novimi energijsko varčnimi lesenimi okni znaša do 20% celotne investicije oz. 150€/m2 okenskih površin.

Obiščite prodajno storitvene centre - PSC Jelovica in svetovali vam bomo o izbiri najbolj ustreznih lesenih in les-alu oken.
Storitve, ki jih boste morda potrebovali
Vse storitve

 • Izmere in svetovanje Izmere in svetovanje
  • stavbno pohištvo (okna, vrata)
  • talne obloge

  Prepustite izmere strokovnjaku! Še pred nakupom opravimo ogled in natančne izmere vašega objekta in vam svetujemo pri izbiri materialov. Tako se izognemo morebitnim napakam pri merjenju in s tem napačnim dimenzijam in količinam kupljenega materiala.

  Več
 • Vgradnja stavbnega pohištva Vgradnja stavbnega pohištva
  • brezplačno svetovanje
  • izmere na objektu

  Nudimo vam vgradnjo stavbnega pohištva: oken, notranjih in vhodnih vrat, strešnih oken. Vse izdelke vam strokovno vgradimo, na vašo željo pa poskrbimo tudi za že vgrajena okna in vrata, jih odstranimo in pripravimo odprtine za ponovno vgradnjo.

  Več

Naši dobavitelji

zapri Na spletnih straneh Slovenijales-trgovina.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.


Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah. Več o piškotkih >>